• Expertisecentrum
  • Persoonlijke aandacht
  • Bij u in de buurt

Vacatures Bekkencentrum

Bij het Bekkencentrum zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij bij een toonaangevende organisatie werken, die voorop staat in de ontwikkelingen binnen de bekkenfysiotherapie? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar solliciteren@b-fysic.nl

Welkom op onze vacature pagina!

Bij het Bekkencentrum zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten, gemotiveerde collega's en vakmensen die onze organisatie naar een hoger niveau willen tillen. 
Of je nou net afgestudeerd bent, jarenlange ervaring hebt of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging; bij het Bekkencentrum zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Het Bekkencentrum is een expertisecentrum voor bekkenfysiotherapie. Het Bekkencentrum is een uniek concept in Nederland waar onze gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten nauw samenwerken met andere zorgverleners om de cliënt van de beste zorg te voorzien. Het Bekkencentrum is gevestigd op verschillende locatie in en rondom Eindhoven en Leerdam. 

Het Bekkencentrum maakt onderdeel uit van B-Fysic Fysiotherapie & Ergotherapie. B-Fysic is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie & ergotherapie. B-Fysic staat voor kwalitatief hoogstaande zorg, met persoonlijke aandacht voor de cliënt. B-Fysic biedt een een breed spectrum aan fysiotherapeutische specialisaties en er staat een uitgebreid front- en backoffice team paraat om onze therapeuten te ondersteunen. 

Multidiciplinaire samenwerking als basis

Bij het Bekkencentrum werken we op meerdere manieren nauw samen met verschillende specialisten binnen de zorg. Wij werken o.a. samen met: 

Onze actuele vacatures: 

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij, maar vind je jezelf passen binnen onze organisatie en wil je ons team komen versterken? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar solliciteren@b-fysic.nl. Stuur ons je CV en motivatiebrief, dan neemt een van onze regiomanagers direct contact met je op.

Bekkenfysiotherapeut (i.o.)

Ben jij de bekkenfysiotherapeut die het Bekkencentrum komt versterken? Laat het ons weten!

Wie zoeken we?
Ben jij iemand die zoekt naar een uitdaging binnen een particuliere praktijk? Wil je voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de bekkenfysiotherapie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent in staat je tijd flexibel in te delen en kan ad hoc anticiperen op een veranderende situatie. Een grote mate van zelfstandigheid en pro-activiteit is een grote pré om je te ontwikkelen binnen ons centrum. Onze locaties zijn op verschillende plekken in en rondom Eindhoven en Leerdam. Je kunt dus altijd bij jou in de buurt aan de slag! Benieuwd naar onze locaties? Kijk dan hier.

Wat vragen we van je?
• HBO fysiotherapie met specialisatie bekken (of in opleiding)
• BIG geregistreerd en registratie in een kwaliteitsregister (CKR of Keurmerk)
• Open staan voor vernieuwende ideeën en een moderne manier van werken
• Mee willen werken aan innovatie in de zorgverlening
• Sociaal vaardig, ondernemend en flexibel
• Open staan voor nauwe samenwerking met andere disciplines

Wat bieden we je?
• Onderdeel worden van een organisatie die de toon zet op gebied van kwaliteit en innovatie en die door velen als voorbeeld wordt gezien
• Een werkweek die bij jou past. Je kiest bij ons zelf het aantal uren dat je wilt werken (minimaal 12 tot maximaal 40 uur per week)
• Marktconforme salariëring
• Studie- en scholingsfaciliteiten
• Vergoeding voor Keurmerk Fysiotherapie
• 100% van de uren kan ingevuld worden met bekkenfysiotherapie

Interesse?
Wil jij ons team komen versterken? Leuk!

Stuur jouw CV en motivatiebrief op naar solliciteren@b-fysic.nl. Dan neemt een van onze regiomanagers zo snel mogelijk contact met jou op. 

Heb je nog vragen over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar Sanne Bruines (regiomanager) via solliciteren@b-fysic.nl of bel naar 085-2104910. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.