• Expertisecentrum
  • Persoonlijke aandacht
  • Bij u in de buurt

Cliënteninformatie

Op deze pagina vindt u informatie die voor u als cliënt van toepassing is wanneer u onder behandeling bent bij het Bekkencentrum.

Praktijkregelement

Dit praktijkreglement is van toepassing op alle locaties van B-Fysic Fysiotherapie, inclusief de locaties van het Bekkencentrum. 

Klik hier voor het praktijkreglement Of download de PDF versie
Verklaring cliënt

De verklaring cliënt voor Bekkenfysiotherapie is van toepassing op alle locaties van B-Fysic Fysiotherapie, inclusief de locaties van het Bekkencentrum. 

Klik hier voor de verklaring cliënt
Klachtenregeling

De klachtenregeling is van toepassing op alle locaties van B-Fysic Fysiotherapie, inclusief de locaties van het Bekkencentrum. 

Klik hier voor de klachtenregeling Of download de PDF versie
Privacystatement

Dit privacystatement is van toepassing op alle locaties van B-Fysic Fysiotherapie, inclusief de locaties van het Bekkencentrum. 

Klik hier voor het privacystatement Of download de PDF versie
Het Bekkencentrum

Het Bekkencentrum

Specialistisch expertisecentrum

Het Bekkencentrum is een uniek concept in Nederland waar onze gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten nauw samenwerken met andere zorgverleners om u van de beste zorg te voorzien.

Persoonlijke aandacht

Bekken(bodem)klachten zijn vaak lastig en persoonlijk. Onze bekkenfysiotherapeuten doen er alles aan om u op uw gemak te stellen en zo goed mogelijk te helpen bij uw zorgvraag. 

Samenwerking met andere zorgverleners

Bij het Bekkencentrum werken we nauw samen met verschillende zorgverleners. Op deze manier bundelen we onze kennis en ervaring om u van kwalitatief hoogstaande zorg te kunnen voorzien. 

Afspraak maken